keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kohti musiikkiharjoituksia

Oopperan musiikkiharjoitukset alkavat huomenna. Sen ajatteleminen saa perhoset pyörimään vatsassa. Aloitamme harjoitusperiodin Musiikkitalon tanssistudiossa, jossa on tilaa sekä äänelle, että liikkeelle. Minulta puuttuu vielä muutamia työmiehen rooliin tarvittavia työkaluja.

Noiden työkalujen suhteen olen nirso. Niiden pitää soida tietyllä tavalla. Hakusessa on vielä metalliputkia ja metallinen työkalupakki. Mikäli sinulta löytyy sellaisia, niin otan mielelläni lainaan tai lunastan.

***

Musiikkiharjoitukset jännittävät senkin vuoksi erityisen paljon, että teen työmiehen roolin itse. En ole juuri omissa teoksissani esiintynyt, mutta nyt haluan syventyä myös esiintyjän rooliin. Uskon sen tuovan paljon uutta tietoa ja kokemuksia itselleni tulevia sävellysprojekteja silmällä pitäen.

***

Maanantaina kävimme läpi Henna-Riikka Halosen kanssa kuvaussuunnitelmaa ja kiersimme vielä Esplanadin ja Kasarmitorin ympäristössä esityspaikoilla. Ryhmämme uusin jäsen on Minttu Mäntynen, joka on Henna-Riikan työparina ja kuvaa esityksen. On ollut kiehtovaa seurata visuaalisen osan kehittymistä Johannan ja Henna-Riikan suunnitelmissa ja luonnoksissa.

Kasarmitorin lankarullakioski

Tarkkoja esityspaikkoja joudumme todennäköisesti viilaamaan vielä, sillä kesäisessä Helsingissä on paljon tapahtumia. Tietoa tarkoista esityspaikoista löytyy parhaiten täältä blogista ja facebookin tapahtumasivulta. Kannattaa seurata tilanteen kehittymistä.

terveisin, Pasi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti