lauantai 25. toukokuuta 2013

Juoksevia asioita

Pienoisoopperankin tuottamisessa on valtava määrä hoidettavia asioita. Eilen hoidin lupa- ja ilmoitusasioita muun muassa Helsingin kaupungin ympäristöviraston ja Helsingin poliisilaitoksen kanssa.

Helsingissä ei tarvitse nykyään tehdä ilmoitusta katusoitosta, mutta tässä tapauksessa ilmoituksen tekeminen on paikallaa, sillä pääroolin (hysteerinen nainen) ilmaisu on sen verran voimakasta, että joku voi luulla, että kyseessä on joku muu härdelli kuin taidepläjäys. Siksi siis viranomaisilmoitukset on syytä tehdä.

Oloni oli hetken aikaa puhelimessa absurdi, kun selitin viranomaisille mistä Oopperaa arjessa -projektissa on kyse. Todellisuuden ja esityksen yhdistäminen ei ole ihan mutkatonta selittää.

Mutta täytyy sanoa, että sekä kaupungin ja poliisin kanssa oli sinänsä mutkatonta ja ystävällistä asioida. Molemmissa paikoissa minut ohjattiin nopeasti puhumaan oikean henkilön kanssa.

***

Aloin koota myös eilen Työmiehen soitinarsenaalia. Osa tarpeistosta löyty itseltäni, mutta osa on vielä hankkimatta. Mikäli sinulta löytyy jotakin oheisesta listasta, ja voit lainata tavaroita 30.5.-7.6., ole hyvä ja ota minuun yhteyttä vaikka facebookin kautta.

Soitinluettelo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti