sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ylilyöntejä?

Pikainen muistiinpano:

kankaat saapuivat eilen aamulla ja se oli onni! Pääsin vihdoinkin kunnolla työvauhtiin. Aika vauhdikkaat on tulossa nyt puvuistakin. Naisen takki on valmis ja niin on muukin asunsa, melkein.

Eija sovittamassa Naisen takkia Musiikkitalossa tänä aamuna

Sen lisäksi, että mielikuvat puvuista ovat olleet vankasti mielessä, mutta eivät kunnolla paperilla kävi niin, että kankaatkin alkoivat elää omaa elämäänsä. Tilaamani vuorikangas oli juuri niin pöyristyttävä kuin ajattelinkin, mutta vihreä trikoo, josta Naiselle piti tulla mekko tai väljät housut oli aivan järkyttävän värinen.

Ei mennyt niin kuin suunnittelin, ja päätin, etten tosiaan aio enää lähteä kankaanmetsästysreissulle, vaan pärjään näillä mitä minulla jo on. Näin ollen Nainen -- Eijan erinomaisesti sisäistämänä -- saa haalarimallisen vaatteen, siitä pöyristyttävästä kankaasta, jota ilman puoliympyrän muotoinen jakku pärjää vallan mainiosti... mielenkiinnolla odotan huomisen sovituksen aikaansaamaa reaktiota esiintyjissä. Suostuuko Nainen esiintymään?

Vartijan asu on myös aika lailla valmis. Muutama neppari puuttuu vielä. Muutama neppari tuntuu puuttuvan myös toimintakyvystäni tänä iltana, viikonloppu kului aika lailla ompelukoneen ääressä. Jostain syystä silti on hyvä ja luottavainen mieli esityksiin, saa nähdä, ehdinkö vielä jännittää.

Olenko lyönyt yli? Sulautuvatko puvut arkiseen Helsinkiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti