tiistai 19. heinäkuuta 2011

Paluu työhön, pari viikkoa ennen kantaesitystä...

On aika päivittää "tehtävät" -lista. Lista tosiaan helpottaa paluuta työarkeen: kun tietää, mitä vielä täytyy tehdä, osaa myös priorisoida ja aloittaa hankalimmista ja aikaa vaativista jutuista ja tehdä helpommat jutut siinä ohessa tai sitten kun on vaan vähän aikaa. Säveltäjä kirjoittaa aiheesta enemmänkin. Minun työlistallani lukee tällä hetkellä juttuja tyyliin:

- hevarin haarasauma
- tasku ääniraudalle
- tsekkaa tila (missä puvut säilytetään?)
- harjoitusperiodi/aikataulut ym.
- lavastus ??! (APUA?)
- tiedotus?

jne.

Lista taitaa olla päättymätön, kun yliviivaa yhden kohdan, kirjoittaa perään kaksi lisää. Tyypillistä. Mutta olen ehdottomasti listaihminen. En selviäisi ilman listoja. Tai en ainakaan nukkuisi öisin sitäkään vähää mitä nyt nukun.

Loma teki kuitenkin hyvää, kädet eivät ole enää ompelusta kipeät ja pukutyyppejäkin katselee taas aivan uusin silmin. Tästä lähtien aikataulutan työni aina niin, että ennen viimeistä puristusta ehtii pitää kunnon tauon. Tulee varmasti parempaa jälkeä.

Santorinin Oiasta löytyi ihana nukkekauppa, myytävänä olevat nuket oli tehty lähinnä turisteja ajatellen, mutta kaupan omistaja kertoi, että heidän perheensä valmistaa nukkeja myös ammattilaisille, nukketeattereihin. Mikä maailma!Niin, mutta nyt siis sen haarasauman kimppuun. Ensin pitää lisätä pari juttua listalle.

- etsi pääkalloniitti
- kapun solmio (vihreä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti